Standaard is bij Teamleader Focus ingesteld dat de stukprijzen en de prijs per lijn exclusief btw op een offerte of factuur getoond worden. Je kunt dit echter veranderen naar inclusief btw.

Daarvoor ga je naar 'Instellingen' > 'Document Lay-out' en kies je voor of 'Offerte' of 'Factuur', afhankelijk van welk document je wilt aanpassen.

Achteraf download je onze voorbeeldtemplate of je actieve template indien je al je eigen huisstijl hebt opgemaakt. Wil je meer weten over hoe je jouw eigen huisstijl precies kan opmaken, klik dan hier.

Vervolgens moet je de volgende shortcodes vervangen:

Huidige shortcodes:
Te vervangen door:
$PRICE_PER_UNIT_HEADER$
$PRICE_PER_UNIT_INCL_VAT_HEADER$
$PRICE_PER_UNIT$
$PRICE_PER_UNIT_INCL_VAT$
$LINE_TOTAL_HEADER$
$LINE_TOTAL_INCL_VAT_HEADER$
$LINE_TOTAL$
$LINE_TOTAL_INCL_VAT$

Hier zie je een voorbeeld van zo'n offerte-template: