Wanneer een klant een offerte of factuur ontvangt, kan hij of zij feedback geven door in CloudSign of InvoiceCloud op de knop Verzend feedback te klikken. In dit artikel leggen we uit naar waar de feedback van de cloudplatformen wordt verzonden.

In CloudSign en InvoiceCloud kan je de knop 'Verzend feedback' in de rechterbovenhoek vinden:

CloudSign

• Feedback van klanten wordt verzonden naar:
    • Het primaire e-mailadres van de dealverantwoordelijke én;
    • Het primaire e-mailadres van de accountmanager van het bedrijf dat verbonden is aan de offerte.
  • Als er geen dealverantwoordelijke of accountmanager is, zullen alle admins van het account de feedback in de inbox van hun primaire e-mailadres zien verschijnen. Op die manier kunnen admins altijd het overzicht houden over mogelijke feedback op offertes.

Opmerkingen:
    • Je krijgt naast een e-mail ook een melding van de feedback in Teamleader Focus.
    • Zorg er zeker voor dat je e-mailnotificaties ingeschakeld zijn. Je leest er hier meer over.

• Feedback van klanten verschijnt ook in de tracking van de deal op je dealpagina:

InvoiceCloud

• Feedback van klanten wordt verzonden naar de e-mailadressen die gelinkt zijn aan de admins van de account. Het maakt daarbij niet uit welk e-mailadres gelinkt is aan je bedrijf of welke gebruiker de factuur naar de klant heeft verzonden.
  • Feedback van klanten verschijnt ook in de tracking van de factuur:

• Klanten kunnen verschillende keren feedback toevoegen.