Wanneer een klant een offerte of factuur ontvangt, kan hij of zij feedback geven door in CloudSign of Invoicecloud respectievelijk op de knop Verzend e-mail of Feedback te klikken. In dit artikel leggen we uit waarnaar de feedback van de cloudplatformen wordt verzonden.

In CloudSign kan je de knop 'Verzend e-mail' in de rechterbovenhoek vinden:

Klanten kunnen echter ook feedback geven op facturen in de Invoicecloud.

CloudSign

• Feedback van klanten wordt verzonden naar het e-mailadres van de dealverantwoordelijke EN;
  • De feedback zal verstuurd worden naar het e-mailadres van de accountmanager van het bedrijf.
  • Als er geen dealverantwoordelijke of accountmanager is, zullen alle admins van het account de feedback in hun inbox zien verschijnen. Op die manier kunnen admins altijd het overzicht houden over mogelijke feedback op offertes.

Opmerkingen:
    • Je krijgt naast een e-mail ook een melding van de feedback in Teamleader.
    • Zorg er zeker voor dat je e-mailnotificaties ingeschakeld zijn. Je leest er hier meer over.

• Feedback van klanten verschijnt ook in de tracking van de deal op je dealpagina:

Invoicecloud

• Feedback van klanten wordt verzonden naar de e-mailadressen die gelinkt zijn aan de admins van de account. Het maakt daarbij niet uit welk e-mailadres gelinkt is aan je bedrijf of welke gebruiker de factuur naar de klant heeft verzonden.
  • Feedback van klanten verschijnt ook in de tracking van de factuur: