Wanneer een klant een offerte of factuur ontvangt, kan hij of zij feedback geven door in CloudSign of Invoicecloud respectievelijk op de knop Verzend e-mail of Feedback te klikken. In dit artikel leggen we uit waarnaar de feedback van de cloudplatformen wordt verzonden.

In CloudSign kan je de knop 'Verzend e-mail' in de rechterbovenhoek vinden:

Klanten kunnen echter ook feedback geven op facturen in de Invoicecloud.

CloudSign

• Feedback van klanten wordt verzonden naar het primaire e-mailadres van de dealverantwoordelijke EN;
  • De feedback zal verstuurd worden naar het primaire e-mailadres van de accountmanager van het bedrijf.
  • Als er geen dealverantwoordelijke of accountmanager is, zullen alle admins van het account de feedback in de inbox van hun primaire e-mailadres zien verschijnen. Op die manier kunnen admins altijd het overzicht houden over mogelijke feedback op offertes.

Opmerkingen:
    • Je krijgt naast een e-mail ook een melding van de feedback in Teamleader Focus.
    • Zorg er zeker voor dat je e-mailnotificaties ingeschakeld zijn. Je leest er hier meer over.

• Feedback van klanten verschijnt ook in de tracking van de deal op je dealpagina:

Invoicecloud

• Feedback van klanten wordt verzonden naar de e-mailadressen die gelinkt zijn aan de admins van de account. Het maakt daarbij niet uit welk e-mailadres gelinkt is aan je bedrijf of welke gebruiker de factuur naar de klant heeft verzonden.
  • Feedback van klanten verschijnt ook in de tracking van de factuur: