Een webhook is een geavanceerde functie en is vooral aanbevolen voor gebruikers die vertrouwd zijn met aangepaste code.

Webhooks zijn een eenvoudige manier om realtime pushberichten te ontvangen over gebeurtenissen in Teamleader Focus. Een webhook werkt als een omgekeerde API. In plaats van een aanvraag tot de API te richten, kun je in Teamleader Focus een URL instellen waar de aanvraag naartoe gezonden wordt. De aanvraag zelf is een eenvoudige HTTP-aanvraag met enkele POST-parameters. De POST-parameters verduidelijken wat de gebeurtenis betekent. Vervolgens kun jij je eigen bedrijfslogica verwerken op basis van de gebeurtenis.

We willen hier wel benadrukken dat wij geen aangepaste oplossing voor jou zullen ontwikkelen. Als je uitgebreidere support nodig hebt, kunnen we enkele van onze partners aanbevelen. Zij zullen je met plezier helpen. Stuur gewoon een e-mail naar partner@teamleader.be.