Wellicht wil je de cloudplatformen aanpassen aan je eigen huisstijl. Lees verder om alle mogelijkheden te weten te komen!

Je vindt de personalisatie-instellingen onder Instellingen > Cloudplatformen.

CloudSign- en InvoiceCloud-personalisatie

Opmerking: InvoiceCloud is niet beschikbaar in ons SMART-pakket, omdat dit deel uitmaakt van de facturatiefunctionaliteit.

Bedrijfsentiteit

Als je meerdere bedrijfsentiteiten hebt, kan je een stijl instellen voor elke entiteit door ze hier te selecteren.

Zorg ervoor dat de offerte/factuur die je wil versturen naar je klant aan de juiste entiteit gelinkt is, zodat de juiste CloudSign-of InvoiceCloud-personalisatie kan worden geselecteerd.

Kleuren

Maak een CloudSign- en InvoiceCloud-platform op maat door je eigen kleuren te gebruiken. Kies een primaire, secundaire en menu-achtergrondkleur via de kleurenkiezer of geef de kleurcode in met #.

Je kan altijd terugkeren naar de standaardkleuren door op Reset te klikken.

Afbeeldingen

Je kan hier je bedrijfslogo opladen zodat het linksboven op CloudSign en InvoiceCloud verschijnt. De maximale bestandsgrootte is 1MB, en enkel .jpg, .png en .jpeg worden ondersteund. Je vindt hier ook een Reset-knop om je logo te verwijderen indien nodig.

CloudSign- en InvoiceCloud preview

Wanneer je een nieuwe kleur of een nieuw logo kiest, zullen de veranderingen onmiddellijk zichtbaar zijn in de CloudSign- en InvoiceCloud-preview.

Geïnteresseerd in een volledige preview van je omgeving?
In het geval van een offerte, consulteer dit artikel.
In het geval van een factuur volg je deze stappen:

• Ga naar je factuur
  • Klik op de drie puntjes naast 'Info'
  • Kies voor InvoiceCloud-link kopiëren
  • Open de link in een nieuwe tab om de omgeving te zien.

Cloudproject- en Ticketcloud-personalisatie

Opmerking: Ticketcloud is alleen beschikbaar in ons BOOST-pakket of als onderdeel van de Centrale inbox-Booster.

Om de achtergrond van Cloudproject en Ticketcloud in te stellen, volg je deze stappen:

1. Klik op Kies bestand.
  2. Klik op Upload en selecteer een foto in .jpg-formaat (met een dimensie van 1920 x 1080 pixels).
    Dit zal nu de achtergrond zijn voor Cloudproject en Ticketcloud.
    Opmerking: Het is niet mogelijk om een achtergrond op te laden voor CloudSign of InvoiceCloud.
  3. Klik op Opslaan.

Opmerking: De primaire kleur kan voorlopig niet aangepast worden. Onze excuses voor het ongemak.

Taal

Geen zorgen als je offertes verstuurt naar klanten die een andere taal spreken. Als de taal van je contactpersoon correct is ingesteld, ziet hij of zij de cloudplatformen in de eigen taal.