Wellicht wil je CloudSign aanpassen aan je eigen huisstijl. Lees verder om alle mogelijkheden te weten te komen!

Je vindt de personalisatie-instellingen onder Instellingen > Cloudplatformen.

CloudSign-personalisatie

Bedrijfsentiteit

Als je meerdere bedrijfsentiteiten hebt, kan je een stijl instellen voor elke entiteit door ze hier te selecteren.

Zorg ervoor dat de offerte die je wil versturen naar je klant aan de juiste entiteit gelinkt is, zodat je offerte de juiste huisstijl heeft.

Kleuren

Maak een CloudSignplatform op maat door je eigen kleuren te gebruiken. Kies een primaire, secundaire en menu-achtergrondkleur via de kleurenkiezer of geef de kleurcode in met #.

Je kan altijd terugkeren naar de standaardkleuren door op Reset te klikken.

Afbeeldingen

Je kan hier je bedrijfslogo opladen zodat het linksboven op CloudSign verschijnt. De maximale bestandsgrootte is 1MB, en enkel .jpg, .png en .jpeg worden ondersteund. Je vindt hier ook een Reset-knop om je logo te verwijderen indien nodig.

CloudSign preview

Wanneer je een nieuwe kleur of logo kiest, zullen de veranderingen onmiddellijk zichtbaar zijn op de CloudSign-preview.

Geïnteresseerd in een volledige preview van je CloudSign-omgeving?

• Maak een test-deal aan
  • Maak een test-offerte aan
  • Mail de offerte naar je eigen inbox
  • Klik op de link naar CloudSign
  • Bewonder je CloudSign-personalisatie

Cloudproject, Invoicecloud en Ticketcloud-personalisatie

1. Klik op Wijzigen.
  2. Klik op Upload en selecteer een foto in .jpg-formaat (met een dimensie van 1920 x 1080 pixels).
    Dit zal nu de achtergrond zijn voor Cloudproject, Invoicecloud en Ticketcloud.
    Opmerking: Het is niet mogelijk om een achtergrond op te laden voor CloudSign.
  3. Klik op Opslaan.

Opmerking: De primaire kleur kan voorlopig niet aangepast worden. Onze excuses voor het ongemak.

Taal

Geen zorgen als je offertes verstuurt naar klanten die een andere taal spreken. Als de taal van je contactpersoon correct is ingesteld, ziet hij of zij de cloudplatformen in de eigen taal.