Naar de hoofdinhoud

Automatische herinneringen uitschakelen voor bepaalde klanten

Available on Move and Boost
Available on Grow and Flow

Als je automatische herinneringen instelt, worden deze standaard verzonden voor al je achterstallige facturen. Wil je niet dat al je klanten een herinnering ontvangen wanneer er een betaaltermijn verstrijkt? Geen probleem. Je kunt deze optie uitschakelen voor bepaalde klanten.

  1. Ga naar het betreffende bedrijf in je CRM en klik op de drie puntjes helemaal bovenaan, naast 'Bedrijfsinformatie'.

  2. Kies de optie 'Facturatievoorkeuren'. Er verschijnt een pop-upvenster waarin je kunt kiezen of het bedrijf al dan niet automatische herinneringen ontvangt.
    ​

Was dit een antwoord op uw vraag?